Metodický portál RVP.CZ prochází změnami. Více informací zde.
logo RVP.CZ
Přihlásit se
Tento modul byl archivován. Vkládání a editace obsahu není možná.

Pro autory 

Co vyplňuji v části základní údaje?

Název příspěvku – Prostor pro změnu názvu. Zobrazí se Vámi vepsaný původní název, který máte možnost změnit. Po vepsání nového názvu doporučujeme změny uložit.

Anotace – Anotací se myslí krátký text, který motivační formou stručně představí obsah článku. Anotace je jedna z povinných částí článků a je součástí prezentace článku na titulní stránce.

3.1.d

Spoluautoři – Pakliže jste článek nevytvořil/a sám/a. Máte možnost v této části uvést jméno spoluautora. Můžete si zvolit mezi možnostmi registrovaní autoři, nebo vepsat nezaregistrovaného uživatele přímo do přednastavených textových polí.

3.1.e

Klíčová slova – Volbou klíčového slova výrazně zjednodušíte vyhledání vašeho příspěvku. Volte slova, která budou v nominativu singuláru (první pád jednotného čísla). Systém Vám nabídne možnost zvolit ze seznamu již vepsaných slov.

3.1.f

Potvrzení – Volíte mezi tlačítkem „uložit“ a „uložit a další krok“. Po kliknutí na tlačítko uložit, uložíte všechny změny, které jste na této stránce udělali. Po kliknutí na sousední tlačítko uložíte změny a přeskočíte na následující stránku, kterou je potřeba vyplnit.

3.1.g